Wat is ProjectYou2Work?

ProjectYou2Work (PY2W) is een deelproject van Grow2Work. ProjectYou2Work ondersteunt dove en slechthorende jongeren (tot 27 jaar) bij het vinden van een baan. Samen gaan we kijken naar wat jouw dromen zijn en hoe we die kunnen realiseren. Elke jongere krijgt persoonlijke begeleiding en onderneemt activiteiten die hem of haar dichterbij de ideale baan brengen!

Films en artikelen

Artikel in het Hoormij Magazine: Grow2Work stimuleert jou op je carrièrepad

Artikel Het Financieele Dagblad: Link naar het artikel.

Film:

Artikel FODOK Magazine: Artikel FODOKFORUM 18

Blijf op de hoogte:

Facebook logoInstagram logo

 Vragen?

  Heb je vragen of wil je een ervaring delen? Laat het ons weten en stuur een bericht       naar nienke.oosting@grow2work.nl

Meld je aan!

Sta jij te springen om aan je droombaan te beginnen? Maar weet je nog niet helemaal hoe je daar komt? Of loop je vast met solliciteren en weet je even niet meer waar je nou echt gelukkig van wordt? Meld je aan, dan gaan we samen kijken naar hoe jij stap voor stap dichterbij je ideale baan kunt komen. Stuur een mail naar: nienke.oosting@grow2work.nl.

Buddy’s gezocht!

Ben jij doof of slechthorend en heb je een leuke baan gevonden? Zet jouw kennis en ervaring in om anderen te helpen hun droombaan te vinden. Lijkt het je leuk andere jongeren te ondersteunen? Volg de cursus en wordt buddy bij ProjectYou2Work. Interesse?  Bekijk de video hieronder en stuur een mail naar nienke.oosting@grow2work.nl.

Eerder was ik ook een buddy en heb ik een slechthorende werkzoekende kunnen helpen in het vinden van een baan. Ik vind het heel leuk om werkzoekenden te ondersteunen met hun zoektocht naar een baan. De jongeren lopen tegen problemen aan op de arbeidsmarkt, zeker als ze net afgestudeerd zijn. Ik wil ze graag helpen en ondersteunen. Het is een mooi project waaraan ik graag werk.

Claire Meijer

Buddy ProjectYou2Work

Oranje Fonds

ProjectYou2Work wordt gefinancierd vanuit het Oranje Fonds, dit in het kader van het programma ‘Meer Kansen Voor Jongeren’.  Lees hier meer over de verschillende projecten van het Oranje Fonds: www.oranjefonds.nl/jongeren.

© webcreatie: Webmakers4u.nl