Wat is PY2W?

ProjectYou2Work (PY2W) is een deelproject van Grow2Work. ProjectYou2Work begeleidt dove en slechthorende jongeren (tot 27 jaar) bij het vinden van een baan. Samen gaan we kijken naar wat de dromen van de jongere zijn en hoe we die kunnen realiseren. Elke jongere krijgt persoonlijke begeleiding en onderneemt activiteiten die hem of haar dichterbij de ideale baan brengen!

Nieuws

Halverwege maart is ProjectYou2Work gestart. Deze start begon met een speciaal weekend in Doorn, waar alle projectleiders bij elkaar kwamen om elkaar te ontmoeten en diverse workshops te volgen. Als verassing kwam Koningin Maxima op bezoek en heeft zij kennis gemaakt met dit project. Het AD heeft hier een artikel over geschreven met daarin ook een interview over dit project.

Films en artikelen

Artikel Het Financieele Dagblad: Link naar het artikel.

Film ProjectYou2Work:

Artikel FODOK Magazine: Artikel FODOKFORUM 18

Meld je aan!

Sta jij te springen om aan je droombaan te beginnen? Maar weet je nog niet helemaal hoe je daar komt? Of loop je vast met solliciteren en weet je even niet meer waar je nou echt gelukkig van wordt? Meld je aan, dan gaan we samen kijken naar hoe jij stap voor stap dichterbij je ideale baan kunt komen. Stuur een mail naar: nienke.oosting@grow2work.nl.

Buddy’s gezocht!

Ben jij doof of slechthorend en heb je een leuke baan gevonden? Zet jouw kennis en ervaring in om anderen te helpen hun droombaan te vinden. Lijkt het je leuk andere jongeren te ondersteunen? Volg de cursus en wordt buddy bij ProjectYou2Work. Interesse? Stuur een mail naar nienke.oosting@grow2work.nl.

Vragen?

Heb je vragen of wil je een ervaring delen? Laat het ons weten en stuur een bericht naar nienke.oosting@grow2work.nl

Blijf op de hoogte:

Facebook logoInstagram logo

Oranje Fonds

ProjectYou2Work wordt gefinancierd vanuit het Oranje Fonds, dit in het kader van het programma ‘Meer Kansen Voor Jongeren’.  Lees hier meer over de verschillende projecten van het Oranje Fonds: www.oranjefonds.nl/jongeren.

© webcreatie: Webmakers4u.nl