Wat is ProjectYou2Work?

ProjectYou2Work (PY2W) is een deelproject van Grow2Work. ProjectYou2Work ondersteunt dove en slechthorende jongeren (t/m 27 jaar) bij het vinden van een baan. Samen gaan we kijken naar wat jouw dromen zijn en hoe we die kunnen realiseren. Elke jongere krijgt persoonlijke begeleiding en onderneemt activiteiten die hem of haar dichterbij de ideale baan brengen!

Artikelen

Stichting Hoormij: Grow2Work stimuleert jou op je carrièrepad

Het Financieele Dagblad: Link naar het artikel

FODOK Magazine: Artikel FODOKFORUM 18

Film

Maak van je droom een baan.  
Voor Grow2Work en ProjectYou2Work hebben we Dora gevraagd een klein onderzoek te doen. Ze gaat bij drie verschillende mensen langs en verzamelt kennis en ervaringen over hoe doven en slechthorenden een baan vinden en behouden. Daan werkt als een technisch specialist bij Ordina en vertelt of hij in zijn sollicitatiebrief noemt dat hij doof is. Nirosha is een doorzetter en praat over haar ervaring in de horende wereld en hoe je in mogelijkheden kunt denken en niet in problemen. Leo is een jobcoach en weet als geen ander waar de uitdagingen liggen voor doven en slechthorenden die op zoek zijn naar een baan. Veel kijkplezier!

 Oranje Fonds

 ProjectYou2Work wordt financieel mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds. Dit vanuit het programma Meer Kansen Voor Jongeren

Meld je aan!

Sta jij te springen om aan je droombaan te beginnen? Maar weet je nog niet helemaal hoe je daar komt? Of loop je vast met solliciteren en weet je even niet meer waar je nou echt gelukkig van wordt? Meld je aan, dan gaan we samen kijken naar hoe jij stap voor stap dichterbij je ideale baan kunt komen. Stuur een mail naar: kasia.hadley@grow2work.nl.

Buddy’s gezocht! 

Ben jij doof of slechthorend en heb je een leuke baan gevonden? Zet jouw kennis en ervaring in om anderen te helpen hun droombaan te vinden. Lijkt het je leuk andere jongeren te ondersteunen? Volg de cursus en wordt buddy bij ProjectYou2Work. Interesse? 
Bekijk de video hieronder en stuur een mail naar kasia.hadley@grow2work.nl 

Eerder was ik ook een buddy en heb ik een slechthorende werkzoekende kunnen helpen in het vinden van een baan. Ik vind het heel leuk om werkzoekenden te ondersteunen met hun zoektocht naar een baan. De jongeren lopen tegen problemen aan op de arbeidsmarkt, zeker als ze net afgestudeerd zijn. Ik wil ze graag helpen en ondersteunen. Het is een mooi project waaraan ik graag werk.

Claire Meijer

Buddy ProjectYou2Work

 Vragen?

 Heb je vragen of wil je een ervaring delen? Laat het ons weten en stuur een bericht     naar kasia.hadley@grow2work.nl

Blijf op de hoogte:

Facebook logoInstagram logo

© webcreatie: Webmakers4u.nl