We zijn blij jullie te kunnen delen dat we een mooi programma hebben samengesteld voor het Grow2work symposium. Ook is de registratie geopend. Je kunt je nu registreren voor het symposium om verzekerd te zijn van een plekje! 

Groeien naar Succes!

Grow2work symposium

Wanneer? Vrijdag 20 november 12:30-18:00uur
Waar? Hoofdkantoor ABN Amro: Gustav Mahlerlaan 10 te Amsterdam, op 1 minuut lopen van station Amsterdam Zuid
Kosten? De entree is GRATIS!

Wat is het succes van Grow2work? Hoe kijkt een reguliere werkgever naar het aannemen en inzetten van dove en slechthorende werknemers? En wat heeft het eerste jaar Participatiewet opgeleverd? Hoe realiseer je je ambities?

Een middag vol met boeiende presentaties en discussies over succesvol werk vinden en behouden door doven en slechthorenden. Netwerk met werkgevers die open staan voor dove en slechthorende medewerkers tijdens de Grow2work Meet & Greet in samenwerking met Onbeperkt aan de Slag!

Programma:
12:30 Inloop
13:00 Opening & presentatie Grow2work: Wat is het succes van Grow2work? Door Roos Wattel en Inge Doorn – inclusief ervaringsverhalen van Renske Holwerda (slechthorend, werkzaam bij NCOI) en Lieke van Schooten (doof, werkzaam bij PwC)
13:50 Inspiratiesessie: wat is er nodig om doven en slechthorenden in te zetten in een
reguliere organisatie? Door André Mikkers (leidinggevende bij PwC)
14:10 Het eerste jaar Participatiewet: wel of geen succes? Door John Kerstens (PvdA kamerlid, portefeuille Arbeid)
14:30 Pauze
15:00 Inspiratiesessie: Direct Yourself – Spring op je regisseursstoel! Door Caroline van Dijk
15:30 Grow2work Paneldiscussie – met Toine van Bijsterveldt (De Verbinding), John Kerstens (PvdA), Ton Verweij (Werkpad), Sandra Ballij (Ctalents), Esther Verstraaten (Achmea), Maartje Schutte (slechthorend, werkzaam bij gemeente Langedijk).
16:30 Afsluiting
16:45 Borrel tot 18:00uur – Inclusief een Meet & Greet Special ism. Onbeperkt aan de Slag!