Werken in de sport? Dit is je kans:

Houd je van het strand, de zee en ben je niet vies van fysiek werken? Kom dan werken als Beach Crew! Vanaf 12 mei start het Summer Beach Volleybal Circuit door heel Nederland. De organisatie is speciaal op zoek naar sportieve mensen met een auditieve beperking die deze klus graag oppakken. De crew bestaat uit een groep jonge mensen, die allemaal een grote voorliefde voor sport hebben.

Profielomschrijving
• Affiniteit met (beach)volleyball/sport
• Minimaal 6/7 weekenden beschikbaar en maximaal 15 weekenden.
• Minimaal 18 jaar.
• Affiniteit met social media en evenementen.

Functieomschrijving:
Op de meeste locaties wordt het evenement op vrijdag opgebouwd. Op zaterdag en zondag vindt het Summer Beach Volleyball Circuit plaats. De Beach Crew overnacht gedurende het weekend op het strand. Gedurende de toernooidagen ben je verantwoordelijk dat het evenement er goed uitziet en deelnemers het naar hun zin hebben. Tijdens de dag ben je werkzaam op verschillende plekken op het evenement.

Wat krijg je ervoor terug?
Als eerste natuurlijk de ervaring en de gezelligheid. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tijdens het evenement door te groeien binnen de organisatie. Ook ontvang je salaris en zullen wij zorgen voor een slaapplek en eten en drinken.

Interesse?
Werken als Beach Crew zorgt voor een geweldige werkervaring en vriendschappen voor het leven. Wil jij ook het zand tussen je tenen voelen, wakker worden met de zee op de achtergrond en hard werken? Stuur dan een e-mail met motivatie en CV aan Info@grow2Work.nl