UWV

Grow2Work in gesprek met UWV

15 februari 2017

Dove en slechthorende ervaringsdeskundigen gezocht

Grow2work

Nieuwe projectleider voor Grow2Work

9 januari 2017

Ine Klosters is de nieuwe projectleider bij Grow2Work, het platform voor werkende en werkzoekende doven en slechthorenden. Nadat Jaap Kemkes de laatste drie maanden van 2016 het project weer op de rails heeft gezet, gaat Grow2Work vanaf nu weer volle kracht vooruit.

Grow2Work gaat een nieuwe fase in!

25 november 2016

Na lange onzekerheid over de financiering is de basis nu stevig genoeg om dit succesvolle project een vervolg te geven. Zoals je op de website al kan lezen werken we nu met Jaap Kemkes als kwartiermaker.

Even voorstellen: Jaap Kemkes

23 november 2016

Mijn naam is Jaap Kemkes en ik ben kwartiermaker voor de nieuwe fase van het Grow2work project. Ik ondersteun bij het opnieuw opstarten van het werk en help bijvoorbeeld bij het werven van de nieuwe projectleider waarvoor je ook de vacature op de website vindt. Zodra we deze hebben gevonden, neemt hij/zij het werk van … Lees verder …

Verslag banenmarkt 22 november 2016 in Utrecht

23 november 2016

Op 22 november organiseerde www.onbeperktaandeslag.nl samen met o.a. gemeenten in Utrecht een grote banenmarkt in stadion de Galgenwaard. Aanwezig waren veel grote werkgevers zoals banken, verzekeraars, ICT bedrijven, MKB waaronder sociale firma’s en re-integratiebedrijven en uitzendbureaus. Allemaal zijn ze hard op zoek naar nieuwe werknemers.

Vacature: projectleider Grow2work

21 november 2016

De FODOK, belangenbehartiger van dove kinderen en hun ouders, heeft met een coalitie van zeven belangenorganisaties (het Platform doven, slechthorenden en tos), het project Grow2work ontwikkeld. Grow2work is een innovatief en veelzijdig project dat tot doel heeft de kansen van dove en slechthorende mensen (waaronder veel jongeren) op de arbeidsmarkt te vergroten.

Grow2work gaat door!

28 juli 2016

Na maandenlange fondsenwerven kunnen we nu eindelijk met vreugde mededelen dat Grow2work een doorstart zal maken vanaf 1 september 2016! Grow2work ontving van 2012 tot en met 2015 projectsubsidie van het Fonds PGO (Patiënten en Gehandicaptenorganisaties), een fonds van de overheid. Door bezuinigingen zijn de projectsubsidies uit het Fonds PGO stopgezet. Grow2work heeft zich de … Lees verder …

Grow2work bijeenkomst: Communicatie op de werkvloer!

19 mei 2016

Ben jij doof of slechthorend en heb je een baan of zoek je werk? En ben je benieuwd hoe je het beste kunt communiceren op het werk met je collega’s en leidinggevenden? Er zijn heel veel verschillende communicatiemogelijkheden. Wat zijn die allemaal, en hoe pakken andere doven en slechthorenden het aan?

Een weeffout in de participatiewet?

3 mei 2016

Op de dag van de arbeid, zondag 1 mei, zond De Monitor een aflevering uit over de participatiewet. De Monitor is een kritisch programma van de KRO NCRV, waarin onderzoeksjournalistiek wordt bedreven. In deze uitzending wordt duidelijk welke effecten de participatiewet heeft op de groep mensen met een beperking die wil werken. Er komen diverse … Lees verder …

Ruud Edelman

Ervaringsverhaal van Grow2worker Ruud Edelman

21 april 2016

We plaatsen regelmatig ervaringsverhalen van doven en slechthorenden met een baan. Hoe hebben ze hun baan bemachtigd, hoe gaat de communicatie op de werkvloer, en wat zijn hun tips voor andere Grow2workers? Hier lees je het verhaal van Ruud.