Grow2work community

Grow2work Community

Ben jij werkzoekende en zou je graag tips willen krijgen van doven en slechthorenden met een baan? Of wil jij juist jouw succeservaringen delen met andere doven en slechthorenden? Of heb je specifieke vragen binnen het thema ‘werk’? Dat kan allemaal in de Grow2work community!

Wat is een community?

Een community is hetzelfde als een gemeenschap. In dit geval een groep van doven en slechthorenden. Bij Grow2work is iedereen die interesse heeft in het thema ‘werk’ welkom.

De Grow2work community brengt werkende en werkzoekende doven en slechthorenden bij elkaar. In de community kun je inspiratie vinden en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws op werkgebied: voorzieningen, vacatures, trainingen of bijeenkomsten van Grow2work.

De community is zowel online als offline.

Online kunnen mensen makkelijk en snel met elkaar in contact komen en met elkaar communiceren. De Grow2work online community is een Facebookgroep: je kunt lid worden van deze groep en hier jouw vragen stellen aan anderen. Of jouw verhaal delen. We heten je graag van harte welkom in de groep!

Ook organiseren we regelmatig ‘offline’ bijeenkomsten en workshops. Hier lees je meer over onder het kopje ‘bijeenkomsten & workshops’